Congres & Symposium

av specialist evenementen

Topsfeer tijdens je congres!

Wanneer je de aandacht van je publiek wil grijpen en vasthouden, is het essentieel om een sfeer te creëren. Een sfeer  die uitdraagt wie jij als organisatie bent, waar je voor staat en vooral: wat je wil vertellen. Met name met licht kun je heel veel bereiken. Met verschillende accessoires, van lichtzuilen tot lichtstralen, showcolor en led-schermen kunnen wij dit voor jouw symposium, congres of event inrichten. 

Met een achtergrond in de entertainmentindustrie weet We-Av hoe je een topsfeer kunt neerzetten, ongeacht de inhoud van een boodschap. Een sfeer waardoor je publiek enthousiast wordt en geboeid raakt. Zodat je doelgroep vol energie het event of congres verlaat. Een sfeer en resultaat waar jij achteraf als organisatie trots op kunt zijn! 

Voor ieder budget hebben wij de geschikte invulling. We gaan dan ook graag met je in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Dit tekenen we vrijblijvend uit, zodat je tot in detail de mogelijkheden kunt zien. 

Vanzelfsprekend zijn geluid en beeld optimaal en is de zaal of ruimte praktisch en veilig ingericht. Kabelstromen zijn weggewerkt, er is rekening gehouden met nooduitgangen en de hoeveelheid stoelen en tafels is perfect afgestemd op de hoeveelheid gasten.

Ook de eigen werknemers zijn bij de organisatie betrokken, zodat de juiste expertise op het juiste moment kan worden ingezet. Omdat wij altijd naar het totaalplaatje kijken, garanderen we overzicht en succes. 

beeld licht geluid