Presentaties

Je staat achter de coulissen, klaar voor je presentatie. Wat klamme handjes, je hart klopt sneller dan anders… snel neem je nog een slok water en dan is het tijd. Je stapt het podium op en begint aan je verhaal. Een verhaal dat zó boeiend, inspirerend of indrukwekkend is, dat je publiek na afloop vol energie de zaal verlaat. Klaar om aan de slag te gaan met jouw ideeën, strategie of product.

Een presentatie, zowel fysiek als online, moet soepel verlopen. Zonder technische haperingen, blikkerig geluid of verkeerde slides. In de praktijk gebeurt het echter maar zelden dat zich geen enkel probleem voordoet. Een gemiste kans, want deze hick-ups zijn feitelijk stoorzenders die ervoor zorgen dat je boodschap niet goed aankomt. 

Hou de aandacht vast

Door de juiste technische kennis in te zetten, in combinatie met kwalitatief goede apparatuur, zorgen wij ervoor dat jouw presentatie van begin tot eind de aandacht vasthoudt van je publiek. Dat het ideaalbeeld dat hierboven wordt geschetst, werkelijkheid wordt. 

Meedenken 

WE-AV verhuurt dan ook niet ‘zomaar een beamer of scherm’, maar denkt mee met klanten om een goed totaalconcept neer te kunnen zetten. Van het opmaken van PowerPoint-presentaties, zodat die er beter uitzien dan ooit, tot cameraregie. En van de juiste muziekovergangen tussen onderwerpen of sprekers, tot kwalitatief goede headsets (in de juiste kleur), afkijkschermen, aftelklokken en indrukwekkende decors. 

Praktisch, veilig en esthetisch 

Decors waarbij rekening is gehouden met nooduitgangen en de juiste hoeveelheid zitplaatsen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En waarbij kabelstromen netjes afgewerkt zijn, waardoor een ruimte zowel praktisch als veilig en esthetisch is. 

 

Voor ieder budget hebben wij de geschikte invulling. We gaan dan ook graag met je in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Dit tekenen we vrijblijvend uit, zodat je tot in detail de mogelijkheden kunt zien.