Online presenteren

av specialist evenementen

Met het hele team op afstand vergaderen of als directie een belangrijke presentatie online organiseren raakt steeds meer ingeburgerd. We werken vaker thuis of op andere locaties dan het hoofdkantoor en soms is reizen voor alleen een meeting simpelweg zonde van de tijd. Afstand brengt echter ook uitdagingen met zich mee, die doorgaans gerelateerd zijn aan een slechte verbinding, onvoldoende geluid of zichtbaarheid. 

We-Av heeft de kennis en producten in huis om succesvol online meetings te organiseren. Voor slechts een handjevol deelnemers, tot een compleet team of bedrijf. Hoeveel deelnemers er ook in de hoofdzaal aanwezig zijn, wij zorgen voor een goede inbelverbinding, beschikken over de juiste hoeveelheid microfoons, heldere presentatieschermen en zorgen er voor dat het geluid klopt en iedereen goed verstaanbaar is

We-Av kan jouw online meeting tot in detail inrichten. Van het opmaken van fantastische PowerPoint-presentaties tot het aankleden van de zaal met praktische en sfeerverlichting. Alle creatieve vormen die er zijn om een boardmeeting of presentatie succesvol te maken zijn aanwezig. 

Voor ieder budget hebben wij de geschikte invulling. We gaan dan ook graag met je in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Dit tekenen we vrijblijvend uit, zodat je tot in detail de mogelijkheden kunt zien.
av specialist congressen