specialist audiovisuele middelen

Preparation is key!

Om goed duidelijk te krijgen wat de wensen zijn en het budget dat hieraan gekoppeld is, komen we altijd persoonlijk langs. Vaak is er namelijk meer mogelijk dan je denkt en dat laten we graag zien. Stap één is dan ook de persoonlijke kennismaking, daarna tekenen we alles vrijblijvend voor je uit. Met deze 3D-tekening van de locatie waar jouw presentatie, congres of event gaat plaatsvinden, wordt in één opslag duidelijk wat er kan. De tekening komt als het ware tot leven en laat tot in detail het vloerplan zien. Het decor, lichtplannen, accessoires, de opbouw van schermen… alles krijgt vorm. 

Indien gewenst laten we je dit via een VR-bril op locatie zien. Terwijl je rondloopt in de ruimte, zie je letterlijk hoe het eindresultaat kan zijn.

Aan de slag! 

Ga je akkoord met de offerte, die altijd is afgestemd op het afgesproken budget, dan gaan we aan de slag met de implementatie. Op basis van onze technische expertise en jouw persoonlijke huisstijl creëren we een concept op maat. Een groot deel van ons werk zit in de voorbereiding. Op basis van een gedetailleerde tekening weet iedereen daarom altijd waar-ie aan toe is. 

Overzicht

Als opdrachtgever weet je vooraf exact hoeveel stoelen er in de ruimte passen, heb je de zekerheid dat er voldoende vluchtroutes zijn en dat de gangpaden breed genoeg zijn om bezoekers op een aangename en snelle manier hun stoel te laten vinden. Je ziet waar projectoren of andere belangrijke apparatuur komt te staan, zodat hier bijvoorbeeld geen bloemstukken of andere decoratie wordt geplaatst. 

001_DistributieDiner

Vlotte opbouw 

Ook onze eigen medewerkers weten van tevoren exact wat ze gaan doen, zodat er geen discussie is tijdens de opbouw van het evenement en er netjes en overzichtelijk wordt gewerkt.

Zelfvertrouwen en rust 

Sprekers krijgen altijd een informatiesheet met daarop alles wat zij moeten weten om optimaal hun verhaal te kunnen doen, aangevuld met handige tips & tricks. Dit document vormt tevens een voorproefje van hoe het podium eruit gaat zien en hoe de zaal eruit ziet. Dit geeft niet alleen rust en zelfvertrouwen, maar zorgt er ook voor dat zij exact weten waar de afkijkschermen zich bevinden (de zogeheten confidence monitoren), de aftelklok en speaker notes.

Afstemming met eigen professionals 

Een presentatie kunnen wij volledig in de eigen huisstijl opmaken, zodat deze er zo professioneel en duidelijk mogelijk uitziet. Verzorg je de content zelf, leveren wij een handige deliverable sheet waarop staat hoe de content het beste kan worden aangeleverd. Onze technische specificaties stemmen we altijd af met de ICT-afdeling van onze klanten, zodat ook deze naadloos op elkaar aansluiten en technische problemen worden voorkomen.