Val op met reclame via een LED scherm

Ben je op zoek naar een unieke manier om reclame onder de aandacht te brengen? Maak jouw evenement bekend via een groot LED scherm. Dacht je dat dat al opvallend genoeg was? Wij doen hier nog een schepje bovenop. Dit moderne LED scherm staat namelijk op een klassieke rode Volkswagen oldtimer. Een gegarandeerde blikvanger voor jouw reclame!

Rij je reclame rond

Stel je voor: jouw reclame toert door de straten in een iconische Volkswagen oldtimer. Deze opvallende verschijning trekt niet alleen de aandacht door zijn charmante retro uitstraling, maar ook door het grote LED scherm. Of je nu door drukke stadscentra rijdt of langs evenementen en beurzen, je boodschap zal opvallen en blijven hangen bij het publiek.

Geparkeerde LED scherm reclame

Geen zin of tijd om rond te rijden? Geen probleem. Onze Volkswagen oldtimer komt ook volledig tot zijn recht wanneer hij op een strategische locatie wordt geparkeerd. Door de opvallende rode kleur en het dubbelzijdige LED scherm, dat zowel draaibaar als in hoogte verstelbaar is, trekt jouw reclame gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers. Plaats de Volkswagen bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat, op een beurs of op een festivalterrein. Op plaatsen waar veel mensen samenkomen, valt deze eyecatcher en dus ook je reclame absoluut op!

Een innovatieve combinatie van retro en modern

Wat deze Volkswagen oldtimer bijzonder maakt, is de combinatie van nostalgische charme en moderne technologie. Het LED scherm biedt de mogelijkheid om dynamische, kleurrijke en bewegende beelden te tonen, waardoor je reclame nog effectiever wordt. Of het nu gaat om video’s, afbeeldingen of interactieve content, de mogelijkheden zijn eindeloos en je boodschap komt altijd helder over.

Huur deze blikvanger voor je volgende evenement

Ben je geïnteresseerd in het huren van deze unieke Volkswagen oldtimer en wil je meer weten over de mogelijkheden van reclame via een LED reclamebord? Neem contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.