Fysiek presenteren

audiovisuele ondersteuning presentaties

Presentaties

We-Av zet de perfecte basis neer voor een zo aantrekkelijk mogelijke presentatie. Dat begint met de zaal; wat is de juiste inrichting, hoeveel plekken zijn er beschikbaar, waar zijn de nooduitgangen, op welke plek is de content het beste zichtbaar? Die content kunnen we voor je opmaken, zodat jouw presentatie van begin tot eind klopt en leesbaar en inspirerend is. Door hier de juist techniek aan te koppelen, lopen slides moeiteloos in elkaar over, al dan niet vergezeld van bijpassende muziek. 

Voor ieder budget hebben wij de geschikte invulling. We gaan dan ook graag met je in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Dit tekenen we vrijblijvend uit, zodat je tot in detail de mogelijkheden kunt zien. 

Die muziek klinkt kraakhelder, voor iedereen in de zaal, en wordt omlijst door sfeervolle, energieke en motiverende kleuren. Wanneer We-Av een presentatie voor je verzorgt, heb jij als organisator geen omkijken naar details. Wij zorgen er voor dat de eigen medewerkers worden geïntegreerd in het proces, dat kabels onzichtbaar zijn, geluidsinstallaties in het decor verdwijnen en dat beamers en led-schermen zo creatief mogelijk staan opgesteld.

av specialist symposiums