licht & geluid bedrijven

We denken groots, voor ieder project!

WE-AV is opgericht door Marc Krottje, audiovisueel specialist met een achtergrond in procestechniek. Met zowel technische kennis van het neerzetten van events als oog voor de praktische en esthetische kant, creëert hij samen met zijn team events die van begin tot eind kloppen.

Grote corporates, gemeentes en ziekenhuizen 

WE-AV doet dit rechtstreeks voor grote corporates, zoals Google, AMAZE, Van der Valk en Envida. Maar eveneens voor gemeentes en ziekenhuizen. Daarnaast werkt WE-AV graag samen met evenementen- en congresbureaus, zodat de technische kant van een event direct wordt meegenomen. Alle aanvullende techniek waaraan zalen niet voldoen, kan WE-AV leveren. 

audiovisueel technicus

"Want als de infrastructuur klopt, maakt het in feite niet zoveel uit wat je eraan koppelt. Als die perfect is, is aan de voorkant alles te tackelen." - Marc

De perfecte infrastructuur voor een presentatie of event 

Het eigen magazijn van We-Av is dan ook vooral gevuld met kabels die deze perfecte infrastructuur vormen. En voor een bescheiden deel met licht-, geluid- en beeldapparatuur. Het grootste deel van deze audiovisuele apparatuur huurt WE-AV in. Om events zo groots en op maat mogelijk in te kunnen richten. Deze apparatuur wordt ingehuurd bij partners waar de audiovisueel specialist al lange tijd mee samenwerkt en blindelings op kan vertrouwen. Zij beschikken over kwalitatief hoogstaande apparatuur om een event succesvol te maken.

Outside the box 

Behalve presentaties, congressen, symposia en events voor bedrijven, verzorgt Krottje ook al jaren de audiovisuele inrichting van grote dancefeesten, zoals Sensation. “Hierdoor weet ik wat er mogelijk is”, vertelt Marc. “En durf ik groots te denken, ongeacht de omvang van een event of locatie.”

Als freelancer reisde hij in het verleden de wereld rond. “Dit heeft me veel kennis en ervaring opgeleverd; ik heb gezien wat er mogelijk is, en hoe. Waardoor ik in staat ben om écht outside the box te denken. Ik zie in één oogopslag wat er kan en wat niet, en zie eventuele problemen al van mijlenver aankomen. Dit levert een transparant en goed eindresultaat op, waarmee je als opdrachtgever nooit voor verrassingen komt te staan.

De vraag ‘waarmee is mijn klant goed geholpen?’, staat voor Marc altijd bovenaan. “Ik ga altijd voor het meest optimale eindresultaat. Een resultaat dat mijn klanten eer en voldoening oplevert en waar ze trots op kunnen zijn.”

Voor wie wij werken